פנקייק שיבולת שועל ובננה: מתכון חלומי ובריא ב – 10 דקות הכנה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
תוכן עניינים

פנקייק שיבולת שועל ובננה

אמנם נולדתי וגדלתי בישראל, אבל אבי היה עולה חדש מארה"ב. לכן לצד הישראליות שבי יש צדדים אמריקאיים שכנראה יישארו איתי תמיד ואחד מהם הוא אהבה בלתי מוסברת לפנקייק. 

כמו שאתם מתארים לעצמכם, לימודי התזונה שלי שמו סימן שאלה גדול על האהבה שלי לפנקייקים ולא נותר לי אלא לחפש אחר המתכון המושלם שייצא גם טעים וגם בריא יותר. לאורך השנים שכללתי כמה וכמה מתכונים של פנקייקים בריאים יותר, אין ספק שאחד המוצלחים הוא פנקייק שיבולת שועל. אז הנה, יוצאים לדרך.

מתכון ל - 9 פנקייק שיבולת שועל ובננה בריא יותר

מה צריך?

איך מכינים?

פנקייק שיבולת שועל ובננה

קלוריות וערכים תזונתיים

על פי החישוב שלי בכל פנקייק שיבולת שועל  יש:

שאלות שאולי יש לכם...

◊ כמה זמן אפשר לשמור את הפנקייקים?

אם תרצו לאחסן את הפנקייקים, כדאי לקרר אותם עד לטמפרטורת החדר ולשמור בקופסה עם מכסה במקרר עד 5 ימים.  אני תמיד ממליצה לאחסן את הפנקייקים דווקא במקפיא! כך הם יחזיקו מעמד עוד זמן רב והמרקם יישמר גם לאחר ההפשרה.
את ההפשרה אני ממליצה לעשות בטוסטר או תנור כדי לקבל מרקם פריך.

מדוע יש להשתמש בבננות חומות?

בננות חומות מעידות על הבשלות שלהם. למרות שלא תמיד כיף לאכול בננות מאוד בשלות (בעיקר כי הן נמעכות בקלות) במתכון הזה יש להן יתרון והוא המתיקות. כך נקבל פנייקים סופר מתוקים מבלי להוסיף אפילו קצת סוכר.

אז עכשיו יש לכם את כל מה שאתם צריכים כדי להכין פנקייק שיבולת שועל טעים ובריא יותר! בתאבון!

הרשמי לדיוור החודשי
כדי לקבל מעת לעת עוד כתבות על תזונה והריון
הרשמי לדיוור החודשי
כדי לקבל מעת לעת עוד כתבות על תזונה והריון

2 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כמה כיף שהחלטת ליצור קשר- קדימה הולכים על זה

אפשר למצוא אותנו :

בטלפון 0547556657

ובאימייל [email protected]o.il

נשמח לחזור אלייך: