אפייה של לחם רק נשמע כמו תהליך ארוך, עם המתכון הנכון תוכלו לאפות את הלחם שלכם וכך להבטיח אחד שהוא גם טעים וגם בריא יותר
לחם סודה אירי הוא אחד המתכונים החביבים עליי! מלבד העובדה שהוא סופר טעים, הוא גם מהיר ופושט להכנה. את לחם הסודה המיוחד הזה הגתה הבלוגרית האמריקאית המהממת שרה גואלטיירי (נכון, שרה מהמתכון לעוגיות דיאטטיות). השינוי המפתיע במתכון הקלאסי למעשה הופך אותו למתכון של לחם שיבולת שועל אירי. אני התאהבתי בו משתי סיבות עיקריות:
אז בואו ונצא לדרך ונכין לחם שיבולת שועל שהוא לחם סודה טעים ובריא יותר…
96 קלוריות
17 גרם פחמימה
3 גרם חלבון
1 גרם שומן
בנוסף, כל פרוסת לחם מכילה 2 גרם של סיבים תזונתיים.
במקור מכינים לחם סודה עם קמח לבן וקמח שקדים. כדי להפוך את הלחם לבריא יותר אפשר למצמם את כמות הקמח הלבן.החלפת 100% מסך הקמח הלבן במלא עלול לגרום ללחם לאבד מצורתו ונפחו באופן מולחלט.
היות ולחם בייתי אינו מכיל חומרים משמרים הוא יחזיק מעמד כמה ימים. כדי להאריך את חייו ולא לאבד מהמרקם רצוי לפרוש ולהקפיא את הלחם ממש בצאתו מהתנור. לקראת הארוחה הפשירו את הפרוסה על ידי חימום בתנור או טוסטר והיא תשוב לטעמה ומרקמה המקורי, כאילו רק אפיתם אותה.
אז עכשיו כשיש לכם את כל מה שצריך כדי להכין לחם שיבולת שועל אירי טעים ובריא יותר- בתאבון!
הצטרפו לרשימת הדיוור שלי כדי לקבל עדכונים לגבי כתבות חדשות שעולות, מתכונים מיוחדים, הנחות מגניבות ובעיקר כדי לספר לי על תכנים שאתם הכי רוצים שאצור עבורכם. איך עושים זאת? משאירים את כתובת האימייל שלכם כאן ↓ ומצטרפים לקהילה
שתפו את זה ברשת:
טלפון – 054-7556657
[email protected]
קליניקה – דרויאנוב, 5 ת"א
תקנון האתר ופרטיות
כמה כיף שהחלטת ליצור קשר- קדימה הולכים על זה
אפשר למצוא אותנו :
בטלפון 0547556657
ובאימייל [email protected]
נשמח לחזור אלייך: