שניצל טופו: מתכון טעים בציפוי שיבולת שועל (בוסט של סידן וחלבון)

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
אז מה יש לנו כאן?

את הקונדיטורית אריאל בן חמו הכרתי כשהגיעה להתארח בתכנית הבוקר שלי (בוקר בריאות בערוץ 13). כבר באייטם המשותף הראשון נרשמה אהבה גדולה, לכן זה היה עניין של זמן עד שנצא יחד להפקה קולינרית בריאה וטעימה. התוצר הראשון של שיתוף הפעולה שלנו היה כמובן חוברת המתכונים שכולכם כבר מכירים (ולמקרה שלא כדאי שתכירו מיד). והנה החלק הראשון של התוצר השני – מתכונים בריאים וייחודיים לאתר שלי.

אז.. קבלו את המתכון לשניצל טופו הכי טעים ובריא שאי פעם תאכלו..

מתכון ל - 6 יחידות שניצל טופו בציפוי שיבולת שועל

מה צריך?

לציפוי:

ספריי שמן זית או 2 כפות שמן זית

איך מכינים?

קלוריות וערכים תזונתיים בשניצל טופו אחד

על פי החישוב שלי בשניצל אחד יש..
98 קלוריות
4 גרם פחמימה
6 גרם חלבון
6 גרם שומן

בנוסף, בשניצלים האלו נקבל בוסלט של סידן (63 מ"ג) וחומצה פולית (28 מ"ג פולאט).

שאלות שאולי יש לכם

◊ למה דווקא שיבולת שועל?
התשובה לשאלה הזו נמצאת במאמר המפורט והמעניין שכתבתי על שיבולת שועל.

◊ זה קטשופ שם בתמונה?
בהחלט כן, אבל זה קטשופ בייתי העשוי בעגבניות טריות.

אז עכשיו כשיש לכם את כל מה שצריך כדי להכין שניצל טופו משגע בציפוי שיבולת שועל – בתאבון

תייגו אותי בפייסבוק כדי שאדע איך יצא, אהה וגם באינסטגרם!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כמה כיף שהחלטת ליצור קשר- קדימה הולכים על זה

אפשר למצוא אותנו :

בטלפון 0547556657

ובאימייל [email protected]

נשמח לחזור אלייך: