פשטידה טבעונית, דיאטטית ובריאה המתכון המושלם מכוסמת ירוקה

שמעתם פעם על כוסמת ירוקה? אם כן וגם אם לא אני חושבת שכדאי לכם להכיר את חומר הגלם הזה. זה נשמע מורכב לעבוד איתו אבל אני מבטיחה לכם שלא. בואו נכין פשטידה טעימה ובריאה מחומר גלם מיוחד

הסדר של המתכון
פשיטדה טבעונית דיאטטית מכוסמת ירוקה

פשטידה טבעונית שנולדה משיחה

אומרים שעל פליטות פה משלמים, לפעמים גם מרוויחים! “בואי נעשה פשטידה מכוסמת ירוקה”. את חומר הגלם שנקרא כוסמת ירוקה הכרתי לראשונה בתכנית הבוקר שלי (“בוקר בריאות“) ולמרות שזה נשמע מפחיד וחושבים מיד על כוסמת חומה, תאלצו לסמוך עליי וללמוד שזה עולם אחר. הכוסמת הירוקה היא חומר גלם שלא מספיק משתמשים בו, בעלת ערכים תזונתיים איכותיים אז הנה רעיון לפשטידה טבעונית מכוסמת ירוקה שאריאל בן חמו פיתחה עבור האתר אחרי שיחת חולין פשוטה.

מתכון לפשטידה טבעונית מכרובית וכוסמת ירוקה בקוטר 30*20

מה צריך?

איך מכינים?

קלוריות וערכים תזונתיים לעוגיה

57 קלוריות

11.5 גרם פחמימה

2.5 גרם חלבון

0.7 גרם שומן

בכל פרוסה תמצאו גם 1 גרם של סיבים תזונתיים ושלל ערכים תזונתיים המהויים ערך מוסף למנה בגלל בחירת הגרעינים והזרעים במנה: זרעי פשתן נותנים בוסט של אומגה 3, גרעיני דלעת עם חיזוק של חלבון.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by KarenAnn קרן אן גיימן (@karenann_gaiman) on

שאלות שאולי יש לכם:

◊ כמה כדאי לי לאכול?

פרוסת פשטידה כזו יכולה לשמש אתכם פעמיים. פעם אחת תוכלו להנות מפרוסה יפה כארוחת ביניים מושקעת לצד איזו כוס תה בשעות אחר הצהרים הקשות. אם תרצו לשלב את פרוסת הפשטידה שלכם בארוחה תוכלו לעשות זאת על ידי הוספה של מרכיב חלבוני וירקות, למשל: מנת טופו מוקפצת עם ירקות+ פרוסת פשטידה.

◊ מה הייחודיות של הכוסמת הירוקה?

הכוסמת הירוקה שייכת למשפחת הפחמימות והיא לא מכילה גלוטן. בניגוד לכוסמת החומה העוברת תהליך היא גולמית וללא טעם נלווה. היא עשירה בנוגגד חימצון בשם קוורצטין (שאפשר למצוא גם בבצל) והוא מסייע במניעת נזקים העלולים להגרם מתהליכי החמצון כמו אלצהיימר ומחלת הסרטן. בנוסף בכוסמת הירוקה (ובדגנים נוספים) נמצא את החומר אינוזיטול העשוי לתרום לתחושת רוגע.

אז עכשיו כשיש לכם את כל מה שצריך כדי להכין פשטידה טבעונית, דיאטטית, וללא גלוטן, אהה וגם ממש טעימה – בתאבון

תייגו אותי בפייסבוק כדי שאדע איך יצא, אהה וגם באינסטגרם!

הצטרפו לרשימת הדיוור שלי כדי לקבל עדכונים לגבי כתבות חדשות שעולות, מתכונים מיוחדים, הנחות מגניבות ובעיקר כדי לספר לי על תכנים שאתם הכי רוצים שאצור עבורכם. איך עושים זאת? משאירים את כתובת האימייל שלכם כאן ↓ ומצטרפים לקהילה 

כן! אני רוצה להצטרף לקהילה
רוצה להצטרף

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

שתפו את זה ברשת:

שיתוף ב facebook
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp
רוצים להמשיך לבשל? הנה כמה מתכונים שאולי תאהבו

כמה כיף שהחלטת ליצור קשר- קדימה הולכים על זה

אפשר למצוא אותנו :

בטלפון 0547556657

ובאימייל [email protected]

נשמח לחזור אלייך: