האהבה שלכם למתכונים של נועה מירצקי הם מה שמעודד אותי לפרסם היום מתכון נוסף. הפעם מתכון מתוק לימים שבא לנו להתפנק: עוגת שיבולת שועל, בננות ושוקולד
את המתכון הזה של נועה אני אוהבת במיוחד. מדובר בעוגת בננות בחושה, בריאה יותר, קלה להכנה ושימו לב לשוס מתאימה גם למי שרגישים ללקטוז והיא נטולת גלוטן. אז קדימה בואו ונצא לדרך ונכין עוגת שיבולת שועל, בננות ושוקולד:
118 קלוריות
20 גרם פחמימה
3 גרם חלבון
2.8 גרם שומן
חשוב לזכור, במידה ומכינים את המתכון עבור צליאקים יש לוודא כי רוכשים שיבולת שועל נטולת גלוטן. בנוסף, צליאקים עלולים להגיב לחלבון אחר הנמצא בשיבולת השועל. לכן, חשוב לוודא איתם תחילה את הנושא.
אין שום בעיה לצבע את החילוף בתנאי שאתם מעדיפים את הטעם של הדבש על פני מייפל. כך תקבלו עוגת שיבולת שועל בטעמים קצת אחרים ועדיין מאוד טעימים.
אז עכשיו כשיש לכם את כל מה שצריך כדי להכין עוגת שיבולת שועל בריאה יותר ומשגעת – בתאבון
תייגו אותי בפייסבוק כדי שאדע איך יצא, אהה וגם באינסטגרם! רוצים להגיד מהשו לנועה או לשאול שאלה? כתבו לנו כאן בתגובות
הצטרפו לרשימת הדיוור שלי כדי לקבל עדכונים לגבי כתבות חדשות שעולות, מתכונים מיוחדים, הנחות מגניבות ובעיקר כדי לספר לי על תכנים שאתם הכי רוצים שאצור עבורכם. איך עושים זאת? משאירים את כתובת האימייל שלכם כאן ↓ ומצטרפים לקהילה
שתפו את זה ברשת:
טלפון – 054-7556657
[email protected]
קליניקה – דרויאנוב, 5 ת"א
תקנון האתר ופרטיות
כמה כיף שהחלטת ליצור קשר- קדימה הולכים על זה
אפשר למצוא אותנו :
בטלפון 0547556657
ובאימייל [email protected]
נשמח לחזור אלייך:
13 תגובות
תודה רבה.רצה להכין…(: (:
איזה כיף
הכנתי יצא פצצה תודה על המתכון
הכנתי והיה ממש ממש טעים, היום אכין שוב
תודה! כיף לשמוע- אשמח גם לאיזו תמונה 🙂
אפשר להחליף את המייפל בסילאן?
אין בעיה- רק לשים לב שזה משנה את הטעם
היי, המתכון ללא שמן? העוגה יוצאת לחה או שהיא מעט יבשה?
בגדול היא יוצאת ממש טוב בדיוק כך 🙂
המתכון נשמע ממש טוב!!
האם ניתן להחליף בין סודה לשתיה ואבקת אפייה?
תודה 🙂 עדיף לא להחליף לכל אחד תפקיד מעט אחר באפייה
מושלם זו הפכה להיות העוגה הקבועה אצלנו בבית. גם הילדים אוהבים. מאחסנת במקרר ומחממת כמה שניות במיקרו. כל פעם מכינה עם תוספות אחרות אבל הכי טעים עם שוקו צ׳יפס מריר. תודה!
מהמם! איזה כיף לשמוע!