מתכונים קלים ובריאים הם לגמרי הסוד שיגרום לכם לבשל יותר. המתככון הזה הוא בול מה שאתם צריכים בשביל להשקיע בעצמכם הרבה במעט מאוד זמן. בואו נכין טופו מוקפץ עם ירקות וקינואה.
בהתחלה המטופלים שלי לא השתגעו על מתכונים עם טופו. אבל מה לעשות? טופו עשוי מסויה והוא סוג החלבון האידיאלי לטבעוניים וגם לצמחוניים או מפחיתנים. הסיבה בגללה לא אוהבים טופו היא לרוב המרקם, או שזה כבר "משעמם". אז הנה מתכון מעולה שיש בו מרינדה מדליקה שתרענן לכם את הטופו. כמובן שאפשר להכין את הטופו עם מעט סויה בלבד כדי לקצר את תהליך ההכנה. אבל חבל.
431 קלוריות
20.5 גרם פחמימה
31.5 גרם חלבון
25 גרם שומן
5 כפות קינואה מהוות מנת פחמימה. הן מכילות 9 גרם פחמימה ו 1.8 גרם חלבון בממוצע. הוסיפו קינואה בכמות המתאימה לאיזון המנה שלכם.
את הקינואה מכינים בצורה הדומה להכנה של אורז בסמטי בסיר. על כל כוס קינואה 2.5 כוסות מים ומחממים בסיר סגור על אש קטנה עד להעלמות המים. שימו ♥ יש לשטוף את הקינואה במים לפני ההכנה. השטיפה תגרום להוצאה של חומרים המצויים בה באופן טבעי ועלולים לגרום לטעמה להיות מר.
את המנה אפשר לשמור במקרר למשך כ – 5 ימים. אני ממליצה דווקא להקפיא אותה מיד בתום הבישול. כך תשמר זמן רב יותר ובהפשרה המרקם יהיה דומה לזה שהתקבל מיד בתום ההכנה.
אז עכשיו כשיש לכם את כל מה שצריך כדי להכין טופו מוקפץ עם ירקות וקינואה – בתאבון
תייגו אותי בפייסבוק כדי שאדע איך יצא, אהה וגם באינסטגרם!
הצטרפו לרשימת הדיוור שלי כדי לקבל עדכונים לגבי כתבות חדשות שעולות, מתכונים מיוחדים, הנחות מגניבות ובעיקר כדי לספר לי על תכנים שאתם הכי רוצים שאצור עבורכם. איך עושים זאת? משאירים את כתובת האימייל שלכם כאן ↓ ומצטרפים לקהילה
שתפו את זה ברשת:
טלפון – 054-7556657
[email protected]
קליניקה – דרויאנוב, 5 ת"א
תקנון האתר ופרטיות
כמה כיף שהחלטת ליצור קשר- קדימה הולכים על זה
אפשר למצוא אותנו :
בטלפון 0547556657
ובאימייל [email protected]
נשמח לחזור אלייך: