הוא מתכון, עשיר בחלבון וכל כך קל להכנה שבכלל לא תאמינו – חטיף חלבון לספורטאים ומתאמנים.
מלבד יצירת מנה מגרה ויפיפיה, השילוב של חמאת בוטנים ושוקולד בתוך חטיף חלבון אחד הוא הגיוני תזונתית. השומן מחמאת הבוטנים מאזן את הסוכר שבשוקולד המריר ומייצר קינוח שלא יכרום לכם או לילדים שלכם לקפיצת אנרגיה גדולה מידי. לפני שאתם פוסלים את המתכון בגלל שהוא מכיל חמאת בוטנים טבעית ולא סקיפי נסו להכין אותו, לפחות פעם אחת. התמכרות מובטחת
122 קלוריות
11 גרם פחמימה
3.2 גרם חלבון
7 גרם שומן
החטיף חלבון שלנו, הוא מסוג הקינוחים שהם בריאים יותר היות והם עשויים מחומרי גלם איכותיים ובעלי ערכים תזונתיים טובים. עם זאת ניתן בבירור לראות שהמתכון הזה אינו דל בקלוריות אלא יותר צפוף אנרגטית, לכן מתאים למי שחווה סיפוק מקינוח שהוא קטן, מרוכז וטעים בטירוף.
כשעוסקים בפעילות גופנית אין ספק שכדאי לצרוך כמות גדולה יותר של חלבון. החלבון עוזר לבנייה של השרירים והשגת תוצאות מקסימליות מהאימון. כדאי להגיע לכמות החלבון היומית הנדרשת מאוכל בריא ואיכותי. אבל! אם יש אפשרות שגם הקינוח שלנו יהיה בעל ערך מוסף בדמות חלבון אז למה לא.
אפשר בהחלט לעשות זאת ואז גם להפחית מעט מכמות הקלוריות שבמנה. כתזונאית תמיד אעדיף להגביל את השימוש באבקות ותוספים ולרוב לצרוך את הערכים התזונתיים שלנו מאוכל. לכן יוגורט עשיר בחלבון (לא מועשר, שימו לב) מהווה אפשרות טובה יותר במתכון הזה לפי דעתי המקצועית.
אז עכשיו כשיש לכם את כל מה שצריך כדי להכין חטיף בחלבון משוקולד וחמאת בוטנים – בתאבון
תייגו אותי בפייסבוק כדי שאדע איך יצא, אהה וגם באינסטגרם
הצטרפו לרשימת הדיוור שלי כדי לקבל עדכונים לגבי כתבות חדשות שעולות, מתכונים מיוחדים, הנחות מגניבות ובעיקר כדי לספר לי על תכנים שאתם הכי רוצים שאצור עבורכם. איך עושים זאת? משאירים את כתובת האימייל שלכם כאן ↓ ומצטרפים לקהילה
שתפו את זה ברשת:
טלפון – 054-7556657
[email protected]
קליניקה – דרויאנוב, 5 ת"א
תקנון האתר ופרטיות
כמה כיף שהחלטת ליצור קשר- קדימה הולכים על זה
אפשר למצוא אותנו :
בטלפון 0547556657
ובאימייל [email protected]
נשמח לחזור אלייך:
10 תגובות
היי, רציתי לשאול החישוב הקלורי הוא לכמה חתיכות?
הי פדות הכוונה ל 15 חתיכות 🙂
מה אפשר לשים במקום השמן קוקוס? אני אלרגית
נסי שמן זית עדין 🙂
אם אני רוצה לשים אבקת חלבון. כמה אני צריכה לשים?
בהתאם לכמות החלבון שהיית רוצה שהחטיף יכיל בהתאם למה שמתאים לדיאטה שלך
היי קרן, זה טעים בטירוף, אבלללל
השתמשתי ביוגורט 1.5% רגיל ולא פרו.
כל החלק עם החמאת בוטנים+יוגורט+קמח שקדים לא נעשה בצקי, חשבתי שאחרי שיתקרר ויתייצב יתחיל להיות נוקשה יותר, שפכתי את השוקולד כמובן שהתקשה, אבל החטיף עצמו עדיין קרמי מלמטה.
בנתיים הקפאתי חצי נחמה.
האם זה לא נעשה סמיך/בצקי בגלל שהשתמשתי ביוגורט רגיל ולא פרו?
ומה ההבדל בין יוגורט מועשר ליוגורט עשיר בחלבון?
היוש הילה 🙂
איזה כיף שאהבת.
בגדול השינוי במרקם בהחלט יכול להיות בגלל היוגורט. יוגורט פרו באופן ספציפי נעשה על ידי הגבנה (מלשון גבינה) ולכן המרקם שלו יציב יותר לעומת יוגורט נוזלי שיש לו העשרה חלבונית.
אבל… אם זה יוצא טעים עם היוגורט בו השתש וההקפאה עושה את שלה- למה לא? זה טריק מגניב
הי , אפשר להחליף שמן קוקוס במשהו אחר ?
למען האמת בשמן זית עדין ללא טעם נלווה