שמעתם פעם על כוסמת ירוקה? אם כן וגם אם לא אני חושבת שכדאי לכם להכיר את חומר הגלם הזה. זה נשמע מורכב לעבוד איתו אבל אני מבטיחה לכם שלא. בואו נכין פשטידה טעימה ובריאה מחומר גלם מיוחד
57 קלוריות
11.5 גרם פחמימה
2.5 גרם חלבון
0.7 גרם שומן
בכל פרוסה תמצאו גם 1 גרם של סיבים תזונתיים ושלל ערכים תזונתיים המהויים ערך מוסף למנה בגלל בחירת הגרעינים והזרעים במנה: זרעי פשתן נותנים בוסט של אומגה 3, גרעיני דלעת עם חיזוק של חלבון.
פרוסת פשטידה כזו יכולה לשמש אתכם פעמיים. פעם אחת תוכלו להנות מפרוסה יפה כארוחת ביניים מושקעת לצד איזו כוס תה בשעות אחר הצהרים הקשות. אם תרצו לשלב את פרוסת הפשטידה שלכם בארוחה תוכלו לעשות זאת על ידי הוספה של מרכיב חלבוני וירקות, למשל: מנת טופו מוקפצת עם ירקות+ פרוסת פשטידה.
הכוסמת הירוקה שייכת למשפחת הפחמימות והיא לא מכילה גלוטן. בניגוד לכוסמת החומה העוברת תהליך היא גולמית וללא טעם נלווה. היא עשירה בנוגגד חימצון בשם קוורצטין (שאפשר למצוא גם בבצל) והוא מסייע במניעת נזקים העלולים להגרם מתהליכי החמצון כמו אלצהיימר ומחלת הסרטן. בנוסף בכוסמת הירוקה (ובדגנים נוספים) נמצא את החומר אינוזיטול העשוי לתרום לתחושת רוגע.
אז עכשיו כשיש לכם את כל מה שצריך כדי להכין פשטידה טבעונית, דיאטטית, וללא גלוטן, אהה וגם ממש טעימה – בתאבון
תייגו אותי בפייסבוק כדי שאדע איך יצא, אהה וגם באינסטגרם!
הצטרפו לרשימת הדיוור שלי כדי לקבל עדכונים לגבי כתבות חדשות שעולות, מתכונים מיוחדים, הנחות מגניבות ובעיקר כדי לספר לי על תכנים שאתם הכי רוצים שאצור עבורכם. איך עושים זאת? משאירים את כתובת האימייל שלכם כאן ↓ ומצטרפים לקהילה
שתפו את זה ברשת:
טלפון – 054-7556657
[email protected]
קליניקה – דרויאנוב, 5 ת"א
תקנון האתר ופרטיות
כמה כיף שהחלטת ליצור קשר- קדימה הולכים על זה
אפשר למצוא אותנו :
בטלפון 0547556657
ובאימייל [email protected]
נשמח לחזור אלייך: