מי אמר שאם רוצים להפחית צריכת חלבון מן החי מוכרחים לוותר על שניצל? הנה הגירסה שלי לשניצל טופו טבעוני
את הקונדיטורית אריאל בן חמו הכרתי כשהגיעה להתארח בתכנית הבוקר שלי (בוקר בריאות בערוץ 13). כבר באייטם המשותף הראשון נרשמה אהבה גדולה, לכן זה היה עניין של זמן עד שנצא יחד להפקה קולינרית בריאה וטעימה. התוצר הראשון של שיתוף הפעולה שלנו היה כמובן חוברת המתכונים שכולכם כבר מכירים (ולמקרה שלא כדאי שתכירו מיד). והנה החלק הראשון של התוצר השני – מתכונים בריאים וייחודיים לאתר שלי.
אז.. קבלו את המתכון לשניצל טופו הכי טעים ובריא שאי פעם תאכלו..
98 קלוריות
4 גרם פחמימה
6 גרם חלבון
6 גרם שומן
בנוסף, בשניצלים האלו נקבל בוסלט של סידן (63 מ”ג) וחומצה פולית (28 מ”ג פולאט).
התשובה לשאלה הזו נמצאת במאמר המפורט והמעניין שכתבתי על שיבולת שועל.
בהחלט כן, אבל זה קטשופ בייתי העשוי בעגבניות טריות.
אז עכשיו כשיש לכם את כל מה שצריך כדי להכין שניצל טופו משגע בציפוי שיבולת שועל – בתאבון
תייגו אותי בפייסבוק כדי שאדע איך יצא, אהה וגם באינסטגרם!
הצטרפו לרשימת הדיוור שלי כדי לקבל עדכונים לגבי כתבות חדשות שעולות, מתכונים מיוחדים, הנחות מגניבות ובעיקר כדי לספר לי על תכנים שאתם הכי רוצים שאצור עבורכם. איך עושים זאת? משאירים את כתובת האימייל שלכם כאן ↓ ומצטרפים לקהילה
שתפו את זה ברשת:
טלפון – 054-7556657
[email protected]
קליניקה – דרויאנוב, 5 ת"א
תקנון האתר ופרטיות
כמה כיף שהחלטת ליצור קשר- קדימה הולכים על זה
אפשר למצוא אותנו :
בטלפון 0547556657
ובאימייל [email protected]
נשמח לחזור אלייך:
6 תגובות
אפשר לצפות חזה עוף?
בטח אין שום בעיה! גם את המתכון של קציצות טופו ברוטב אפשר לעשות עם קציצות עוף או דג 🙂
מתכון מעולה, תודה רבה רבה! הכנתי כבר כמה פעמים 🙂
גל תודה 🙂 אשמח לקבל תמונה באינסטגרם בהזדמנות הבאה 🙂
@KARENANN_GAIMAN
היי 🙂 האם ניתן להקפיא את המנה? או שהטופו נהרס בהקפאה?
הי רוני 🙂
להפך כדאי להקפיא, ככה בהפשרה המרקם יישאר לעומת אחסון במקרר. אשמח גם לקבל תמונה של השניצלים היפים שייצאו לך באינסטגרם או פה בתגובה 🙂