פרק 33: חשיבותו של תואר בתחום התזונה | עם ד”ר סיגל טפר

ד״ר סיגל טפר היא ראש החוג למדעי התזונה במכללה האקדמית תל-חי. לימודי תזונה הם מקצוע מדעי לכל דבר ועניין. תפקידה של התזונאית הוא לא רק להגיד מה לאכול ואיך לסייע למציאת מתכונים, אלא להבין את העקרונות הבסיסיים של הכנת המזון. זאת על ידי הבנה עמוקה של הפיזיולוגיה והביולוגיה של גוף האדם. למה זה חשוב? האם לא מספיק להיות בגרעון קלורי כדי לרדת במשקל? של מי האחריות בתהליך הירידה במשקל? לאתר החוג למדעי התזונה של המכללה האקדמית תל-חי

אשמח לשמוע עוד!

לתיאום פגישת ייעוץ עם קרן אן וצוות הדיאטניות השאירו פרטים

אשמח להצטרף לקהילה!

אהבת את הכתבה?
הצטרפו לקהילת הבריאות שלי
לקבלת עדכונים והטבות

רוצים להמשיך לקרוא? הנה כמה כתבות שאולי תאהבו

כמה כיף שהחלטת ליצור קשר- קדימה הולכים על זה

אפשר למצוא אותנו :

בטלפון 0547556657

ובאימייל [email protected]

נשמח לחזור אלייך: