טורטיה ממולאת בירקות צלויים עם נגיעות של שעועית ותירס בתוספת מנקאי. תודו שזה נשמע מפואר! ועדיין, לא תאמינו כמה שהמנה הזו קלה להכנה – בואו נכין טורטיה ממולאת.
את אורי שביט פגשתי פיזית לראשונה כשהתארחה בתכנית הטלוויזיה שלי. עוד לפני שזה קרה נהנתי לעקוב אחריה (ואחר המתכונים הטבעוניים המשגעים שלה) ברשת. אתם בטח מכירים ומכירות אותה מהבלוג "טבעוניות נהנות יותר" או מהאינסטגרם הסופר פעיל שלה. ואם לא, זמן טוב להכיר.
השילוב של אידיאולוגיה חזקה, יצירתיות ומקצועיות בלתי מתפשרת הם מה שמאפיינים את המתכונים של אורי ואת העבודה שלה. לכן לא הופתעתי לפגוש אותה שוב בכנס אותו הנחתי. בכנס הזה שוב בישלנו יחד. ליתר דיוק, אורי בישלה ואני אכלתי 🙂 ונחשו מה? הכנו את המתכון שאתם עומדים להכין בעצמכם ממש עכשיו: טורטיה ממולאת באבוקדו, שעועית וכל טוב. ושימו ♥ הטורטיה עצמה עשויה מקינואה!
311 קלוריות
48 גרם פחמימה
10 גרם חלבון
11 גרם שומן
בנוסף,טורטיה ממולאת אחת מכילה גם 6.5 גרם של סיבים תזונתיים, בזכות תוספת המנקאי הכוסברה והפלפלים הטורטיה הזו נכנסת לרשימה המכובדת של מאכלים עם ברזל עם כמות של 3 מ"ג, 43 מ"ג סידן, 57 מ"ג אבץ ומהווה גם מקור לחומצה פולית במזון עם 8 מק"ג.
לפעמים מתכונים מהסוג הזה הם גדולים. ואתם רוצים רק מה טורטיות בודדות. הדרך הטובה לעשות את זה היא לחשוב כמה מנות תצרו ואז לחלק את רשימת המצרכים. למשל אם תרצו רק 5 מנות חלקו את הרשימה בדיוק ל 2. קחו בחשבון שהמנה הזו לא גדולה. ייתכן ועבורכם ארוחה אחת תכלול 2-3 מנות.
בהחלט! אם תרצו להעשיר את המנה בחלבון מהצומח (מבלי להעלות משמעותית את המקור לפחמימה) תוכלו לשלב 300 גרם טופו במנה הזו בכיף.
אז עכשיו כשיש לכם את כל מה שצריך כדי להכין טורטיה ממולאת בכל טוב שהיא גם טבעוניות- רוצים להכין בורק דפי אורז עם מנקאי מבית אורי שביט? זה המתכון בשבילכם
תייגו אותי בפייסבוק כדי שאדע איך יצא, אהה וגם באינסטגרם!
הצטרפו לרשימת הדיוור שלי כדי לקבל עדכונים לגבי כתבות חדשות שעולות, מתכונים מיוחדים, הנחות מגניבות ובעיקר כדי לספר לי על תכנים שאתם הכי רוצים שאצור עבורכם. איך עושים זאת? משאירים את כתובת האימייל שלכם כאן ↓ ומצטרפים לקהילה
שתפו את זה ברשת:
טלפון – 054-7556657
[email protected]
קליניקה – דרויאנוב, 5 ת"א
תקנון האתר ופרטיות
כמה כיף שהחלטת ליצור קשר- קדימה הולכים על זה
אפשר למצוא אותנו :
בטלפון 0547556657
ובאימייל [email protected]
נשמח לחזור אלייך: