אם אתם מחפשים מנה עשירה, בריאה, טעימה ומהירת הכנה – זו המנה שלכם!
פסטה ברוטב בולונז היא מנה כל כך פשוטה וטעימה המכילה את כל מרכיבי המזון להם אנחנו זקוקים יחד בצלחת אחת. למי מכם המנסים להפחית בצריכת בשר, טבעוניים\ צמחוניים מלאים או פשוט כאלו שלא אוהבים לבשל בשר המנה הזו של בולונז טבעוני הזו היא בדיוק בשבילכם.
זהו המתכון השני בסידרת המתכונם הטבעוניים שלי ושל theveganati. ביקשתי מנה שהיא מצד אלד עשירה ומצד שני מאוד מהירה לאותם הימים בהם אין לנו זמן ולא רוצים להתפשר על בריאות, כך נולד לו בנולונז טבעוני העונה על כל הדרישות
בעת ללא דיחוי נוסף קבלו את המתכון החדש : בולונז טבעוני, מזין ומהיר הכנה!
700 קלוריות
77 גרם פחמימה
100 גרם חלבון
5 גרם שומן
מבחינת הערכים התזונתיים לא יהיה שינוי. הסייטן איננו חלבון מלא (לעומת הסויה) אך השילוב שלו עם פסטה העשויה עדשים כתומות הופך את המנה לכזו המכילה חלבון מלא במקרה הספציפי הזה.
במידה ותעשו שימוש בסייטן המתכון יכיל גלוטן. אם תרצו שהמתכו ןלא יכיל גלוטן תבחרו באפשרות של שימוש בשבבי סויה וודאו שרוטה הסויה בו בחרתם (כמו גם יתר המוצרים) מסומנים כלא מכילים גלוטן או שאריות גלוטן.
עכשיו יש לכם את כל מה שאתם צריכים כדי להכין בולונז טבעוני שאפשר לאכול לבד או להרשים בעזרתו את האורחים, כל שנותר הוא להכנס למטבח ולהתחיל בעבודה. תהנו!
הצטרפו לרשימת הדיוור שלי כדי לקבל עדכונים לגבי כתבות חדשות שעולות, מתכונים מיוחדים, הנחות מגניבות ובעיקר כדי לספר לי על תכנים שאתם הכי רוצים שאצור עבורכם. איך עושים זאת? משאירים את כתובת האימייל שלכם כאן ↓ ומצטרפים לקהילה
שתפו את זה ברשת:
פסטה ברוטב בולונז היא מנה כל כך פשוטה וטעימה המכילה את כל מרכיבי המזון להם אנחנו זקוקים יחד בצלחת אחת. למי מכם המנסים להפחית בצריכת בשר, טבעוניים\ צמחוניים מלאים או פשוט כאלו שלא אוהבים לבשל בשר המנה הזו של בולונז טבעוני הזו היא בדיוק בשבילכם.
זהו המתכון השני בסידרת המתכונם הטבעוניים שלי ושל theveganati. ביקשתי מנה שהיא מצד אלד עשירה ומצד שני מאוד מהירה לאותם הימים בהם אין לנו זמן ולא רוצים להתפשר על בריאות, כך נולד לו בנולונז טבעוני העונה על כל הדרישות
בעת ללא דיחוי נוסף קבלו את המתכון החדש : בולונז טבעוני, מזין ומהיר הכנה!
על פי החישוב שלי במנה הזו יש:
700 קלוריות
77 גרם פחמימה
100 גרם חלבון
5 גרם שומן
31 גרם סיבים תזונתיים
◊ המדוע כדאי להשתמש בפסטה העשויה עדים כתומות?
עדשים כתומות שייכות למשפחת הקטניות, כלומר פחמימה. אבל! קבוצת הקטניות עשירה בחלבון לעומת קבוצת הדגנים (ממנה עשויה פסטה מסורתית) ולכן שימוש בפסטה מעדשים כתומות (או מאפונה ירוקה, שעועית וכדומה) כמעט מכפיל את כמות החלבון במנה. בנוסף הקטניות מכילות יותר ברזל וסידן לעומת חיטה והן גידול בר קיימא.
◊ האם שימוש בשבבי סויה או סייטן יעשה שינוי בערכים התזונתיים?
מבחינת הערכים התזונתיים לא יהיה שינוי. הסייטן איננו חלבון מלא (לעומת הסויה) אך השילוב שלו עם פסטה העשויה עדשים כתומות הופך את המנה לכזו המכילה חלבון מלא במקרה הספציפי הזה.
◊ האם המתכון מכיל גלוטן?
במידה ותעשו שימוש בסייטן המתכון יכיל גלוטן. אם תרצו שהמתכו ןלא יכיל גלוטן תבחרו באפשרות של שימוש בשבבי סויה וודאו שרוטה הסויה בו בחרתם (כמו גם יתר המוצרים) מסומנים כלא מכילים גלוטן או שאריות גלוטן.
עכשיו יש לכם את כל מה שאתם צריכים כדי להכין בולונז טבעוני שאפשר לאכול לבד או להרשים בעזרתו את האורחים, כל שנותר הוא להכנס למטבח ולהתחיל בעבודה. תהנו!
אוכל טוב הוא תמיד כזה שמלבד הטעם המשובח והריח המטריף, מגיע עם סיפור. זה הסיפור של קציצות הטופו המטריפות
מי אמר שאם רוצים להפחית צריכת חלבון מן החי מוכרחים לוותר על שניצל? הנה הגירסה שלי לשניצל טופו טבעוני הסדר של המתכון
את המתכון הבא אני רוצה לפתוח באזהרה – מתכון ממכר לפניכם! הוא יכול להיות קינוח או ארוחת ביניים מתוקה גם למי שמעוניין
טלפון – 054-7556657
[email protected]
קליניקה – דרויאנוב, 5 ת"א
תקנון האתר ופרטיות
כמה כיף שהחלטת ליצור קשר- קדימה הולכים על זה
אפשר למצוא אותנו :
בטלפון 0547556657
ובאימייל [email protected]
נשמח לחזור אלייך: