שניצל הוא אולי המאכל הכי ישראלי שיש (לצד חומוס כמובן). השניצל הקלאסי הוא כמובן מטוגן אך תתפלאו לדעת שהגירסה האפויה טעימה לא פחות והרבה יותר בריאה.
טיגון של שניצלים איננו הדבר הכי נורא שאנחנו יכולים לעשות לבריאות שלנו, ועדיין אם אפשר להמנע אז כדאי. השניצל הבא הוא גירסה אפויה וטעימה לא פחות כך שהמשימה להפחית את כמות השמן בתפריט הופכת לקלה משמעותית. שימו לב איך להכין שניצל אפוי בתנור!
התשובה היא בהחלט כן. אם אתם רוצים שהשניצל יחזיק מעמד יותר זמן במקרר בהחלט כדאי להקפיא במקום להחזיק במקרר על מנת שהמרקם יהיה מוצלח. הקפיאו את השניצלים בסמוך למועד שהכנתם אותם.
כדי להשאיר את המנה בקו הבריאות נסו לתבל במעט טחינה או חומוס. אם אתם מתקשים לוותר על קטשופ נסו רק עגבניות ללא סוכר או עגבניות מרוסקות וסמקרה הכי "גרוע" תמהלו בהם את הקטשופ.
אז עכשיו כשיש לכם את כל מה שצריך כדי להכין עוגיות דיאטטיות וטבעוניות – בתאבון
תייגו אותי בפייסבוק כדי שאדע איך יצא, אהה וגם באינסטגרם!
הצטרפו לרשימת הדיוור שלי כדי לקבל עדכונים לגבי כתבות חדשות שעולות, מתכונים מיוחדים, הנחות מגניבות ובעיקר כדי לספר לי על תכנים שאתם הכי רוצים שאצור עבורכם. איך עושים זאת? משאירים את כתובת האימייל שלכם כאן ↓ ומצטרפים לקהילה
שתפו את זה ברשת:
טלפון – 054-7556657
[email protected]
קליניקה – דרויאנוב, 5 ת"א
תקנון האתר ופרטיות
כמה כיף שהחלטת ליצור קשר- קדימה הולכים על זה
אפשר למצוא אותנו :
בטלפון 0547556657
ובאימייל [email protected]
נשמח לחזור אלייך:
2 תגובות
הי,
מועדים לשמחה.
למה חשוב שהשניצלים יהיו בטמפרטורת החדר ?
בברכה, ליבי.
הי 🙂 לא חשוב אלא מומלץ