- התחילו כאןברוכים הבאים לאתר שליתפריט
- חוברת מתכונים להורדה בחינם
- בניית תפריט וליווי תזונתיאורח חיים בריאתפריטתזונת ספורטתפריטהריון ולידהתפריט
- הרצאות וסדנאות
- שירותים נוספים
- בלוג הבריאותכתבות תזונה ובריאותתפריטכתבות תזונה וספורט למתאמניםתפריטכתבות בנושא אורח חיים בריאתפריטכתבות תזונה ובריאותתפריטכתבות תזונה לספורט ואימוניםתפריטכתבות וולנסתפריט
- מתכונים בריאיםארוחות צהרייםתפריטמתכונים טבעונייםתפריטמתכונים ללא גלוטןתפריטמתכונים לעוסקים ספורטתפריטמתכונים דיאטטייםתפריטמתכונים לחגיםתפריטהנצפים ביותר:
- סיפורי הצלחה
2 תגובות
שלום, בהנחה שאני לא מוצאת ברוקולי טרי במה אפשר להחליף? קפוא? ירק אחר? תודה
הי ורד שאלה מעולה!
לשאלתך הראשונה, ממש אין הכרח שהברוקולי יהיה טרי.
אפשר להתמש בקפואים של החברות השונות ופשוט להפשיר לפני ההכנה. הערכים התזונתיים נשמרים היטב גם הירקות קפואים.
אם את לא אוהבת ברוקולי או לא מוצאת אני חושבת שתחליף טוב יהיה כרובית בגלל הדימון אבל את לגמרי יכולה להתפרע עם סלק למשל ואז לקבל קציצות בעלות גוון ורוד ומגניב. אשמח שתראי לי את מה שייצא (בתמונה) ותספרי במה בחרת בסוף.