כולם סביבי הרימו גבה ומהר מאוד נכנעו ואמרו שאני צודקת. צ'יפס עלי קייל הוא נשנוש מעניין, בריא ומהיר בטירוף. בואו לנסות!
קייל הוא בגדול סוג של כרוב. הוא מכיל סיבים תזונתיים, ויטמינים ומינרלים בריכוז גבוה לעומת ירקות אחרים שקטגוריה שלו ולמרות שזה עלול להראות אחרת – לא קשה להכין ממנו שלל מתכונים.
אחד המתכונים הבריאים והקלים להכנה הוא ללא ספק צ'יפס קייל! יש לו קרנצ'יות שמזכירה חטיף, מרירות עדינה והרבה מאוד בריאות. כך תוכלו להכין לעצמכם נשנוש מעניין שעוזר לשמור על הגיזרה ולא דורש הרבה הכנה. כולם סביבי היו סקפטיים עד שאחת החברות בחבורה הכינה צ'יפס קייל לה ולבעלה לכבוד המונדיאל! ברגע שזה עבר אותם כל החברים התחילו לנסות.
מקור השומן הוא כמובן בשמן הזית. בנוסף הצ'יפס מכיל כ 1.6 גרם של סיבים תזונתיים.
כמובן שאפייה איננה טכניקת הבישול ששומרת על ערכים תזונתיים באופן הטוב ביותר. ועדיין המינרלים שבעלי הקייל דווקא נשמרים. ויטמינים עדינים כמו ויטמין C לא נשמרים באפייה. כדי להמנע מחום אפשר להשתמש באייר פרייר אם יש ברשותכם אחד.
בהחלט, נסו למשוח כמות גדולה של עלי קייל עם 2 כפות שמן ובמידת הצורך הוסיפו מעט.
אז עכשיו כשיש לכם את כל מה שצריך כדי להכין צ'יפס עלי קייל מטריפים וטבעוניות – בתאבון
תייגו אותי בפייסבוק כדי שאדע איך יצא, אהה וגם באינסטגרם!
הצטרפו לרשימת הדיוור שלי כדי לקבל עדכונים לגבי כתבות חדשות שעולות, מתכונים מיוחדים, הנחות מגניבות ובעיקר כדי לספר לי על תכנים שאתם הכי רוצים שאצור עבורכם. איך עושים זאת? משאירים את כתובת האימייל שלכם כאן ↓ ומצטרפים לקהילה
שתפו את זה ברשת:
טלפון – 054-7556657
[email protected]
קליניקה – דרויאנוב, 5 ת"א
תקנון האתר ופרטיות
כמה כיף שהחלטת ליצור קשר- קדימה הולכים על זה
אפשר למצוא אותנו :
בטלפון 0547556657
ובאימייל [email protected]
נשמח לחזור אלייך: