אם אתם חובבי עוף ומחפשים גיוון זה המתכון הזה של עוף בבישול ארוך הוא בדיוק בשבילכם. כדי להקל עליכם אפילו עוד, יצרנו מנה עם תוספת פחמימה מובנית. כל שנותר הוא להכין תוספת של סלט או ירקות בתנור והארוחה מוכנה להגשה.
המתכון הזה הוא יצירה משולבת שלי ושל ספירולינה (נכון, השם הזה זכור לכם ממתכון הסלמון הקריספי). כאן אנחנו מביאות לכם גירסה בעלת טעמים מאוזנים ולימוניים ובעמוד האינסטגרם של ספיר תוכלו למצוא את הגירסה המתקתה למתכון, כך שכל אחד יוכל למצוא את אשר מתאים לו או לה. קדימה מתחילים
240 קלוריות
15 גרם פחמימה
33 גרם חלבון
5 גרם שומן
המנה מכילה כמות קטנה של פחמימה (מנה אחת בלבד) ולכן כדאי להגיש לצד תוספת איכותית של פחמימה נוספת כמו למשל אפונה ירוקה. כדאי להגיש לצד שלל ירקות (טריים או צלויים) על מנת לחוש שובע מהיר וכמובן להעשיר את המנה בסיבים תזונתיים.
עכשיו כשיש לכם את כל מה שאתם צריכים כדי להכין עוף בבישול ארוך, כל שנותר הוא להכנס למטבח ולהתחיל בעבודה. תהנו!
הצטרפו לרשימת הדיוור שלי כדי לקבל עדכונים לגבי כתבות חדשות שעולות, מתכונים מיוחדים, הנחות מגניבות ובעיקר כדי לספר לי על תכנים שאתם הכי רוצים שאצור עבורכם. איך עושים זאת? משאירים את כתובת האימייל שלכם כאן ↓ ומצטרפים לקהילה
שתפו את זה ברשת:
על פי החישוב שלי במנה (הכוללת חזה עוף וחצי בטטה בינונית) יש:
240 קלוריות
15 גרם פחמימה
33 גרם חלבון
5 גרם שומן
המנה מכילה כמות קטנה של פחמימה (מנה אחת בלבד) ולכן כדאי להגיש לצד תוספת איכותית של פחמימה נוספת כמו למשל אפונה ירוקה. כדאי להגיש לצד שלל ירקות (טריים או צלויים) על מנת לחוש שובע מהיר וכמובן להעשיר את המנה בסיבים תזונתיים.
עכשיו כשיש לכם את כל מה שאתם צריכים כדי להכין עוף בבישול ארוך, כל שנותר הוא להכנס למטבח ולהתחיל בעבודה. תהנו!
רק חייב להגיד בתור החבר של מי שרשמה את המתכון המקורי, זה צורם שאין אפילו איזכור לעמוד של ספירולינה…
הי יניב,
אם תקרא את המתכון ולא תסתכל רק על הכותרת תראה שלא רק שיש לינק לעמוד שלה עם הנעה לפעולה להקליק ולעקוב. גם תראה שממש כתבתי את הסיפור של ההיכרות שלנו. הכתבה כמובן באישורה של ספיר, והיא קיבלה גירסה לאישור לפני הפרסום. כפי שאני מקפידה לעשות בכל שיתופי הפעולה שלי.
צורם לי לקרוא תגובה שנכתבה בבירור מבלי שקראת את התוכן.
אני מקווה שלהבא, תוודא שאתה קורא את התוכן לפני שאתה מגיב.
מתכון מעולה!! רקהוספתי קצת דבש
נחמד 🙂 בתאבון – אני שמחה שאהבת
אני מכינה את העוף הזה שוב ושוב ושוב…
רק מקווה שיישאר לנו להמשך השבוע, והחבר'ה לא יזללו הכל בשישי.
(מה קרה? סטייקים לא מספיק טובים לכם? תשאירו את העוף!)
חחחחה מצויין נגה איזה כיף לשמוע!
בתאבון
תודה רבה נשמע מתכון מעולה,
כשרשום מים אחרי ההוספה של הבטטות והבצל, על כמה מים מדובר? לא מצאתי.
תתחיל עם רבע כוס ותבחן האם צריך עוד
האם אפשר להחליף את הבטטה בפחמימה או בירק אחר?
שלום דב,
בוודאי אפשר בתפוח אדמה או דלעת או אפילו קטניות
האם זה ייצא טעים גם אם אבשל שעתיים בסיר, ואחר כך להשחמה אעביר לתנור? תודה רבה
שאלה טובה ספרי לי כשאת מנסה
אם אתם אוהבים תבשילי קטניות אתם בהחלט תתאהבו בתבשיל הזה. דאל עדשים קלאסי עם טוויסט של אקסטרה חלבון ללא אבקות! הסדר של
אם אתם מחפשים מנה עשירה, בריאה, טעימה ומהירת הכנה – זו המנה שלכם! הסדר של המתכון בולונז טבעוני ומהיר הכנה פסטה ברוטב
מתכונים קלים ובריאים הם לגמרי הסוד שיגרום לכם לבשל יותר. המתככון הזה הוא בול מה שאתם צריכים בשביל להשקיע בעצמכם הרבה במעט
טלפון – 054-7556657
[email protected]
קליניקה – דרויאנוב, 5 ת"א
תקנון האתר ופרטיות
כמה כיף שהחלטת ליצור קשר- קדימה הולכים על זה
אפשר למצוא אותנו :
בטלפון 0547556657
ובאימייל [email protected]
נשמח לחזור אלייך:
12 תגובות
רק חייב להגיד בתור החבר של מי שרשמה את המתכון המקורי, זה צורם שאין אפילו איזכור לעמוד של ספירולינה…
הי יניב,
אם תקרא את המתכון ולא תסתכל רק על הכותרת תראה שלא רק שיש לינק לעמוד שלה עם הנעה לפעולה להקליק ולעקוב. גם תראה שממש כתבתי את הסיפור של ההיכרות שלנו. הכתבה כמובן באישורה של ספיר, והיא קיבלה גירסה לאישור לפני הפרסום. כפי שאני מקפידה לעשות בכל שיתופי הפעולה שלי.
צורם לי לקרוא תגובה שנכתבה בבירור מבלי שקראת את התוכן.
אני מקווה שלהבא, תוודא שאתה קורא את התוכן לפני שאתה מגיב.
מתכון מעולה!! רקהוספתי קצת דבש
נחמד 🙂 בתאבון – אני שמחה שאהבת
אני מכינה את העוף הזה שוב ושוב ושוב…
רק מקווה שיישאר לנו להמשך השבוע, והחבר'ה לא יזללו הכל בשישי.
(מה קרה? סטייקים לא מספיק טובים לכם? תשאירו את העוף!)
חחחחה מצויין נגה איזה כיף לשמוע!
בתאבון
תודה רבה נשמע מתכון מעולה,
כשרשום מים אחרי ההוספה של הבטטות והבצל, על כמה מים מדובר? לא מצאתי.
תתחיל עם רבע כוס ותבחן האם צריך עוד
האם אפשר להחליף את הבטטה בפחמימה או בירק אחר?
שלום דב,
בוודאי אפשר בתפוח אדמה או דלעת או אפילו קטניות
האם זה ייצא טעים גם אם אבשל שעתיים בסיר, ואחר כך להשחמה אעביר לתנור? תודה רבה
שאלה טובה ספרי לי כשאת מנסה