- התחילו כאןברוכים הבאים לאתר שליתפריט
- חוברת מתכונים להורדה בחינם
- בניית תפריט וליווי תזונתיאורח חיים בריאתפריטתזונת ספורטתפריטהריון ולידהתפריט
- הרצאות וסדנאות
- שירותים נוספים
- בלוג הבריאותכתבות תזונה ובריאותתפריטכתבות תזונה וספורט למתאמניםתפריטאורח חיים בריא - הכל חוץ מתזונה...כתבות תזונה ובריאותתפריטכתבות תזונה לספורט ואימוניםתפריטכתבות וולנסתפריט
- מתכונים בריאיםארוחות צהרייםתפריטמתכונים טבעונייםתפריטמתכונים ללא גלוטןתפריטמתכונים לעוסקים ספורטתפריטמתכונים דיאטטייםתפריטמתכונים לחגיםתפריטהנצפים ביותר:
- סיפורי הצלחה
4 תגובות
עם איזה בלנדר או מעבד מזון את מצליחה ליצור את זה נוזלי?
הצלחתי רק כשהוספתי שמן זית.
לפני זה נראה כמו אגוזים טחונים.
הי תומר אני עובד עם מעבד מזון. אבל אם הוספת שמן זית עושה את העבודה זה ממש בסדר
האם אפשר להכין את הממרח ללא קליה, על צנת לשמור על הערכים התזונתיים שלו? האם אין צורך להשרות את האגוזים קודם לכן?
אפשר, אך יש לקחת בחשבון שכל עיבוד קצת פוגם בערכים והכי טוב למעשה לאכול אגוזי מלך חיים