במקורות רבים תוכלו לקרוא על כך שכוס תה מאצ’ה מכילה פי 137 יותר נוגדי חמצון מכל תה ירוק אחר. זה כמובן מיתוס 🙂 למעשה כוס מאצ’ה מכילה פי 4 יותר נוגדי חמצון מכל תה ירוק אחד (בממוצע) וגם זה מרשים ביותר. נוגדי החמצון שבתה הם אותם ECGC עליהם שומעים בכל מקום. תפקידם בגדול לשמור על תאי גופנו מפני תהליכי חמצון מוגברים (העלולים לגרום למגוון מחלות).
מחקרים אחרים מראים שנוגדי החמצון אף עשויים לסייע לגוף להילחם בדלקות.
לכן, כשאנחנו רוכשים מאצ’ה חשוב לוודא כי המוצר איכותי שהוכן באופן הנכון, אחרת ייתכן ולא מכיל את כל הערכים התזונתיים בגללם אנחנו שותים אותו.
4 תגובות
אואווווו מעניין ביותר!!! רוצה לשמוע עוד
תודה רונה !
פשוט המשיכי לעקוב ולהרשם לניוזלט רואני מבטיחה עוד הרבה 🙂
אבל איך תה מאצ’ה וגם תה ירוק מכיל ויטמין סי? הרי זה מיובש וגם שותים את זה חם, זאת אומרת לא כל הויטמין סי נהרס ככה?
הי מאיה,
מאצ’ה הוא לא מיובש. כפי שקראת בכתבה. אם מוזגים מים בטמפרטורה המתאימה נשאר ויטמין סי בכוס.