איך להכין צבעי מאכל טבעיים?

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter

קל להתפתות להשתמש בסירופים צבעוניים שמצויים על המדפים בחנויות, אבל עם קצת השקעה אפשר בקלות להמנע מהם ולצבוע אפילו את העוגות שלנו, בצבעי מאכל טבעיים בלי טעמי לוואי. שימו לב:
סגול כחול- חולטים סלק או כרוב סגול במים רותחים עד שהצבע עובר למים.
ירוק- מכניסים עלי תרד לבלנד יחד עם כוס מים ומסננים מחתיכות.
אדום- חליטה של פירות יער כמו פטל ואוכמניות, אפשר גם הצעבד מזון ולסנן כמו עם התרד, אבל בחליטה מתקבל צבע יפה יותר.
כתום וצהוב- סחיטה והכנה של מיץ מנגו/ גזר ולימון (ולסנן כמובן).
ערבבו עם מעט קצפת דלת שומן או קצפת קשיו, הכניסו לבלילה וציבעו את האוכל שלכם בבריאות. בתאבון.

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
Call Now Button

כמה כיף שהחלטתם ליצור קשר- קדימה הולכים על זה

נשמח גם לחזור אליכם, השאירו פרטים:
דילוג לתוכן