אז מה הסיפור של הקייל?

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter

הקייל נכנס לחיינו לאחרונה ומאז מופיע בצלחות רבות ובצורות שונות. האם הוא באמת כל כך טוב יותר מברוקולי למשל…?
בואו ונשווה, ב- 130 גרם של מוצר לאחר בישול:
מבחינת הסיבים התזונתיים  שיכולים לעזור בהורדת כולסטרול:
קייל- 2 גרם ברוקולי- 3.3 גרם
מבחינת ויטמין E שיכול לעזור למשל במניעת סרטן:
קייל- 0.8 מיליגרם ברוקולי- 1.45 מיליגרם
מבחינת כמות של ברזל:
קייל-0.9 מיליגרם ברוקולי- 0.67 מיליגרם
אז מה המסקנה?
קייל וא אכן מוצר נהדר מכיל חומרי מזון שתורמים רבות לבריאותנו, יחד עם זאת חשוב לאכול באופן מגוון ולא להפוך ל"מעריצים שרופים" של מזון מסויים. שלבו קייל, ברוקולי ומזונות רבים מקבוצות דומות בכדי לקבל את כל הטוב שבכול אחד מהם.

בתמונה צ'יפס קייל: הכניסו את הקייל החי לתנור עם מעט שמן זית ומלח גס, אחרי 10 דקות בטמפרטורה בינונית יהיה לכם צ'יפס פריך וטעים לנשנש 🙂

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
Call Now Button

כמה כיף שהחלטתם ליצור קשר- קדימה הולכים על זה

נשמח גם לחזור אליכם, השאירו פרטים:
דילוג לתוכן