פסטה היא אחת המנות האהובות על מטופלים שלי בקליניקה (וגם עליי כן?) אז למה לא לשתף איתכם מתכון שהוא גם סופר טעים, עשיר ועל הדרך בריא יותר? למשימה הזו בחרתי במתכונאית נועה מירצקי ואתם עומדים להתאהב (בה ובפסטה כן?). בסוף המתכון ערכתי ניתוח של הערכים התזונתיים וגם השבתי על שאלות שאולי יש לכם לגבי המתכון של נועה. קדימה בואו נכין פסטה עדשים.
אני גאה לשתף איתכן ואיתכם מתכון קל, מנחם וכל כך מלא בריאות!
תחשבו כמה כיף לאכול מנת פסטה, (כן, כזו שלרוב נתפסת כמשהו "מושחת") בתור ארוחה מאוזנת! אם תשתמשו בפסטה העשויה קטניות – כמו במתכון הזה תקבלו מנה עשירה יותר בחלבון, פחמימה עשירה בסיבים תזונתיים וכמובן המון ירקות!
479 קלוריות
65 גרם פחמימה
31.5 גרם חלבון
13.3 גרם שומן
בנוסף, המנה מכילה 9.5 גרם סיבים תזונתיים זאת בזכות ההחלטה לשלב פסטה עדשים בשילוב שלל הירקות כמו פטריות, קישוא, ברוקולי וגמבה.
כמובן שאפשר אך יש לקחת בחשבון שהערכים התזונתיים ישתנו בהתאם לפסטה שתבחרו. כמו כן, אני מאוד ממליצה לבחור פסטה בצורה של פנה (כמו הפסטה הזו) יש חשיבות באופן בו הפסטה "תופסת" את הרוטב.
אז עכשיו כשיש לכם את כל מה שצריך כדי להכין ארוחה שלמה שכולה פסטה עדשים משגעת – בתאבון
תייגו אותי בפייסבוק כדי שאדע איך יצא, אהה וגם באינסטגרם! רוצים להגיד מהשו לנועה או לשאול שאלה? כתבו לנו כאן בתגובות
הצטרפו לרשימת הדיוור שלי כדי לקבל עדכונים לגבי כתבות חדשות שעולות, מתכונים מיוחדים, הנחות מגניבות ובעיקר כדי לספר לי על תכנים שאתם הכי רוצים שאצור עבורכם. איך עושים זאת? משאירים את כתובת האימייל שלכם כאן ↓ ומצטרפים לקהילה
שתפו את זה ברשת:
טלפון – 054-7556657
[email protected]
קליניקה – דרויאנוב, 5 ת"א
תקנון האתר ופרטיות
כמה כיף שהחלטת ליצור קשר- קדימה הולכים על זה
אפשר למצוא אותנו :
בטלפון 0547556657
ובאימייל [email protected]
נשמח לחזור אלייך: