ממרח אגוזי מלך הוא דרך מעולה לקבל את כל הטוב שבאגוזי מלך בצורה מקורית וטעימה במיוחד. בואו נכין ממרח אגוזי מלך
ממרח אגוזי מלך הוא מבין הגילטי פלז'ר שלי. המרקם הסמיך, הטעם המיוחד והפוטנציאל הקולינרי האדיר כל אלו הסיבות לאהוב אותו. בחרתי לעשות את המתכון הזה מאוד פשוט. ממרח אגוזי מלך זה בעצם יהיה בסיס ממנו תוכלו להכין שלל מתכונים אחרים. תוכלו להוסיף מעט מייפל ובאמצעותה להמתיק דייסת שיבולת שועל. או פשוט למרוח את ממרח אגוזי המלך ככה כמו שהוא על פרוסת לחם בבוקר. השתכנתעם? מעולה בואו נכין!
1764 קלוריות
36 גרם פחמימה
39 גרם חלבון
174 גרם שומן
בנוסף, הממרח מכיל כ 23 גרם אומגה 3, 18 גרם סיבים תזונתיים ו – 426 מ"ג מגנזיום.
היות והממרח מכיל רק אגוזי מלך ומעט מלח הוא יכול להישמר במקרר שלכם אפילו עד חודשיים. שימו לב שלא להכניס אליו מרכיבים אחרים (למשל כפית שמכילה עוד ממרח תוך כדי בישול) . בנוסף לבדוק אותו מעת לעת לשים לב שהוא עדיין טרי.
מנת שומן "קלאסית" היא מנה המכילה כ 5 גרם שומן ו 45 קלוריות. אז כ 5 גרם מהממרח היא מנת שומן.
אז עכשיו כשיש לכם את כל מה שצריך כדי להכין ממרח אגוזי מלך חלומי ובריא – בתאבון
תייגו אותי בפייסבוק כדי שאדע איך יצא, אהה וגם באינסטגרם!
הצטרפו לרשימת הדיוור שלי כדי לקבל עדכונים לגבי כתבות חדשות שעולות, מתכונים מיוחדים, הנחות מגניבות ובעיקר כדי לספר לי על תכנים שאתם הכי רוצים שאצור עבורכם. איך עושים זאת? משאירים את כתובת האימייל שלכם כאן ↓ ומצטרפים לקהילה
שתפו את זה ברשת:
טלפון – 054-7556657
[email protected]
קליניקה – דרויאנוב, 5 ת"א
תקנון האתר ופרטיות
כמה כיף שהחלטת ליצור קשר- קדימה הולכים על זה
אפשר למצוא אותנו :
בטלפון 0547556657
ובאימייל [email protected]
נשמח לחזור אלייך:
4 תגובות
עם איזה בלנדר או מעבד מזון את מצליחה ליצור את זה נוזלי?
הצלחתי רק כשהוספתי שמן זית.
לפני זה נראה כמו אגוזים טחונים.
הי תומר אני עובד עם מעבד מזון. אבל אם הוספת שמן זית עושה את העבודה זה ממש בסדר
האם אפשר להכין את הממרח ללא קליה, על צנת לשמור על הערכים התזונתיים שלו? האם אין צורך להשרות את האגוזים קודם לכן?
אפשר, אך יש לקחת בחשבון שכל עיבוד קצת פוגם בערכים והכי טוב למעשה לאכול אגוזי מלך חיים