- התחילו כאןברוכים הבאים לאתר שליתפריט
- חוברת מתכונים להורדה בחינם
- בניית תפריט וליווי תזונתיאורח חיים בריאתפריטתזונת ספורטתפריטהריון ולידהתפריט
- הרצאות וסדנאות
- שירותים נוספים
- בלוג הבריאותכתבות תזונה ובריאותתפריטכתבות תזונה וספורט למתאמניםתפריטאורח חיים בריא - הכל חוץ מתזונה...כתבות תזונה ובריאותתפריטכתבות תזונה לספורט ואימוניםתפריטכתבות וולנסתפריט
- מתכונים בריאיםארוחות צהרייםתפריטמתכונים טבעונייםתפריטמתכונים ללא גלוטןתפריטמתכונים לעוסקים ספורטתפריטמתכונים דיאטטייםתפריטמתכונים לחגיםתפריטהנצפים ביותר:
- סיפורי הצלחה
16 תגובות
האם טיגון או הצנמה של לחם עם עובש יכולה “להציל” אותו מזריקה?
הקפאה של לחם תציל אותו מזריקה! אבל רק לפני שהופיע העובד כמובן 🙂 ההמלצה להקפיא כשהלחם ממש טרי ואז להפשיר פרוסה בכל פעם במצנם – המרקם יהיה כאילו זה לחם טרי טרי
מה דינו של אבוקדו שנראה מהמם אבל בגלל פציעה קטנה התפתחו נקודות עובש על חלק זעיר?
לערי הרב נפרד ממנו
ברוקולי נכנס לדין הירקות הקשים? רק רוצה לוודא ולא להסיק מסקנה בעצמי
לצערי לא :\
מה לגבי למאה שנוצר עליה עובש?
לזרוק את החמאה לצערי
אם יש קוסאת רסק עגבניות פתוחה וחלק ממנה עם עובש, לזרוק הכל או אפשר להציל?
הי הדר, ברסק יש המון נוזלים שתורמים להתפשטות העובד- לזרוק לצערי
מיץ לימון שיש נקודות לבנות בחלק העליון האם אפשר להסיר ולהרתיח עם סוכר ולצרוך?
תודה
בגלל שהוא עשיר בנולים עדיף לזרוק
שאלה לגבי עובש על דלעת קשה ודלורית. האם אפשר לחתוך מלמעלה או לזרוק הכל?
לצערי לזרוק הכל כל
מה לגבי צנצנת עגבניות חמוצות ביתית שעוד לא נפתחה אבל נוצרה בחלקה העליון שכבת עובש?
לצערי לזרוק!